Idag träffade jag....
2010-01-20 / 23:54:13 / Allmänt

Jag träffade några av mina vänner jag går utbildningen med. Det var jätte roligt tiden bara flög iväg. Vi gick igenom det vi hade och dela med oss och hjälpe varandra. Vi kompleterar varandra så bra.

Var med pappa på bilmånsson och provkörde en bil han ev ska köpa det var skoj och göra något med honom. Han lämnade även sin bil på service så den ska jag hämta i morgon.

Nu äntligen börjar min förkylning släpa hoppas jag är frisk till helgen.

Förkyld.....
2010-01-16 / 22:24:23 / Allmänt

I onsdags kväll så börja jag få ont i halsen jag tänkte för mig själv å nä inte nu igen. Har varken tid ellr lust att vara förkyld igen. I går fredag var jag riktigt dålig sov nästan hela dagen. Tack och lov är jag piggare idag men ont i halsen är då ingen hit. Hela denna höst och vinter har jag haft förkylning efter förkylning man blir så trött hinner inte hämta ny energi förrän det är dags för nästa förkylning. Måte efter denna dröja länge innan jag blir förkyld igen.

Natti natt sov gott........


Halva veckan har nu gått...
2010-01-13 / 22:18:53 / Allmänt

I måndags ringde telefonen tio i åta på morgonen. Det var Malin på Tomegården (ett montessoridagis) hon undrade om jag kunde komma och jobba och det kunde jag. Innan har jag bara varit på syskon avdelningen men i måndags var jag halva dagen inne på småbarnsavdelningen. det var skoj att se hur det oxå har det. När jag sluta tog jag Carl med mig hem. Och då körde vi och hämta hans storre bror. Väl hemma vissa de alla julklappar de fick för jag har inte varit hos dem sen innan jul...

I Tisdags körde jag och Gubbelubb till Ikea där hitta vi lite saker till halva priset super det passa min börs perfekt. Där efter hämta vi C och e. Idag skulle E börja på simskolan han var så glad och fråga hela tiden när kommer pappa hem vad är klockan när ska pappa och jag åka? Hoppas han sen väl tyckte det var roligt.

Idag onsdag var jag hos Tessan på fm och blev klippt det var skönt :-) hon klippte topparna. Den bästa frisör jag någonsin haft. Hon är så lyhörd. Sen har det varit städning på schemat var så skönt att få det gjort. Skulle träffat A idag men tiden räkte inte till får bli på fredag.
Leena kom i em med Semlor inte min favorit så åt bara toppen pga mandelmassan.

Nu ska jag se plastikdoktorn på 400.

På återseende.....

Nelly
2010-01-10 / 01:20:29 / Allmänt


Nelly är ute i våran trädgård och leker i snön. Denna dag har vi ca 35cm snö härlig :-) detta är taget dagarna innan Julafton. Nu har vi runt 5cm... Det var längesedan vi fick njuta av snön så här länge. Normalt brukar vi mest ha blask men inte denna vinter än så länge det gillar jag.

Då har Min Älskling fått komma hem...
2010-01-08 / 23:08:46 / Allmänt

Idag så hämtade jag hem Mikael efter han varit en mänsklig jojo in och ut från sjukan i nästan två veckor. En rejäll rosfeber har han fått i foten så 8 veckor får han inte gå ju mer han avlstar ju fortare blir det bra. Varför ska han alltid få allt möjligt helt orättvist räker väl med hans juvenil artrit.

Det har varit så mysigt i tio dagar har vi passat Lily en go hund som är så kellen vi bara mös dagarna igenom tänk om Nelly haft lite av det i sig och inte hela tiden så självständig. Vi har haft så kallt hemma den sista tiden så jag har haft en hund bakom ryggen och en frmför magen skönt :-) Men nu så är Lily hemma hos sig igen så nu saknar jag myset. Vi har nu Achilles i stället men han vill inte mysa.

Idag var jag hemma hos en barndomsvän Angelica och mös med hennes dotter Ottilia som nu hunnit bli 2månader och nästan två veckor gamal. Vad jag saknar en bebis men man ska ju ha ekonomi till det. Hoppas jag snart kan hälsa på igen :-)

Leena gjorde sockersaltat idag det var gott Nu när man varit själv så äter man inte som man borde så kött sås potatis satt bra i magen.

Något som står högt på min önskelista är justnu att få resa bort till värmen i två veckor och bara glöma bort allt och bara njuta det hade varit så välbehövligt. Det är nästan 10årsedan jag var i väg på semester men 3år sedan jag var och jobba i Italien vilket var det bästa jag gjort i mitt liv.

Det retar mig att jag har fått spondartrit man blir så hindrad i allt man fungerar inte som vanligt folk och där med kan inte jobba normalt och då resulterar i dålig ekonomi och en stor frustation. Den jobbiga tröttheten man får pga sin värk går inte att vila bort och det hindrar mig så mkt tappar därför orken. Så just nu är allt bara för mkt så jag vill dra täcket över huvudet och blunda för allt ett tag men det går ju inte.....

På återseende

Gott Nytt År & God Fortsättning på det nya året....
2010-01-01 / 13:20:19 / Allmänt

2009 sluta inte som det var planerat. Jag åkte på maginfluensa och krama toastolen hela dagen. Så den tänkta nyårsfesten fick bli inställd. Men i dag är det bättre så hopas 2010 blir ett bra år.

Året sluta inte så bra för mikael i heller han fick en kraftig infektion i foten och blev akut op i söndags natt. Han är nu hemma på permison från sjukan till söndag. Truls hoppa på mikaels fot i går så att ett stygn gick av det var inte så bra. Tur såret sitter under foten så att ett fullt ärr syns inte där.

I julklapp fick jag ett träningskort så jag var i måndags och fick ett tränings schemma så nu ska det tränas :-) Ska bara hämta krafterna helt först.

På återseende...

RSS 2.0