Förkyld igen suck.....
2010-02-20 / 14:27:34 / Allmänt

Då var det dags för ytterliggare en ny förkylning hur ofta får man vara sjuk egentligen. Det tar så mkt onödig energi. Idag skulle vi åkt till Halmstad dags för skolan igen. Men de andra tjejer våga inte åka de var oroliga för vädret. Känns ändå ok pga hur jag mår.

I söndags på alla hjärtansdag var vi på barndop i Holmby det var ett fint dop prästen var så barnkär. Sen bjöd de på lunch på Hurvagästis. Det var hackebiff med sås stekt potatis och grönsaker. Sen blev det hemma gjord glass med varma hallon mumma. Till sist men inte minst en god tårta, spättkaka och kaffe. 

Träffa Angelica både i tisdags och fredags passa Ottilia medan hon måla i barnrumet. Hon är en sån söt liten tjej. I tisdags åt vi lunch Angelica gjorde en god kyckling gryta med pasta. Och igår blev det semla och frukost bullar.

Igår städa jag även här hemma det behövdes och fick tvättat en del.

Idag kommer Ellen vi ska se melodifestivalen hoppas det är bra bidrag denna veckan för förra veckan var det inte så bra.



En massa saker har hänt...
2010-02-03 / 23:27:26 / Allmänt

                                 
Har firat min födelsedag med släkten fick mkt blommor och pengar som jag önskat mig. Behövde köpa ett skåp till köket därför önskade jag mig pengar. Och i söndags så hitta jag det perfekta skåpet så pappa Ellen och jag körde och hämta det trotts snöovädret. Hittade det på blocket för 1500kr nästan som nytt äntligen har jag fått in allt jag behövde så jag slipper nu springa upp och ner för att hämta saker. I Love my new furniture :-) Se bild ovan.    Jan var så snäll och lagade middag till mig när jag firade min födelsedag han gjorde kyckling mmm gott blev det. Sen marängswiz till desert och Tårta till kaffet. Rebecca var så rädd för Nelly i början men sen rätt vad det var när hon märkte att Nelly inte bryde sig om henne så gick det hur bra som helst så hon klappa och krama Nelly bädda in henne med en massa Nallar som hon hitta. Emil hennes lille bror var så nyfiken på Nelly hela tiden följde henne vad hon än gjorde de är så söta.

Den 28 Jan min födelsedag startade jätte bra ända fram tills jag gick upp på ovanvåningen och såg att det ran rejällt med vatten i från tacket och på min fina soffgrupp. Då vissade sig att snön och blåsten som varit gjort att snön trängt sig in under tackpannor och bjälkar och då i torsdags sken solen mkt så det töa och då hade det ingen annan stans att ta vägen än att rinna in till oss i tre ac rummen på ovanvåningen :-( Är ledsen för mina möbler visst de var inte nya men var i nyskick och så sköna att sitta i. Vi har försökt att tvätta det med tygtvätt men det har inte hjälpt tyvärr.

Lördags den 30 var det dags att köra till Halmstad för att gå i skolan. Gick väldigt sakta att köra de första milen men sen när jag kom till Glumslöv blev vägarna fina så det gick bra. Så trotts att det tog en halv timme att köra 2-3 mil så blev vi bara en kvart sena. Tiden bara springer iväg när man är där. Lärarna var så snälla och lät oss köra hem en timme tidigare sådan skillnad det gör. Var inte så slut i batteriet som jag annars brukar vara efter jag varit i väg.

Igår och idag blåst och en massa snö igen. Pappa fastna med bilen så jag fick köra och lämna min bil till honom. Börja att köra det verkade helt ok men sen en bit senare så var vägen helt igen snöad kunde inte vända och köra hem utan jag fick allt fortsätta att köra trodde inte jag skulle komma hem igen men det gjorde jag. Fy vad vägen mellan oss och ner till byn är läskig nu innan har den alltid varit välskött men inte nu heltplötsligt vet inte om det har med blåsten att göra vissa stunder har man vallar av snö en meter höga nästan på var sida om bilen. Det tog för pappa tre kvart att köra till Jobbet i Lund. normalt tar det ca halva tiden.
Undrar hur pappa tänkte i morse när han trodde att han skulle komma ut hela hans uppfart var där en halv meter snö minst och på sinna stllen ännu mer. Hoppas det går bättre för han i morgon. Nu har han ställt bilen så att han slipper baka ut.

Sov Gott Alla Natti Natt.....


RSS 2.0