Tolvftedagen
2009-07-05 / 19:22:04 / Allmänt

Nu har Jag druckit proyeindrycker i tolv dagar och i fem dagar varit utan cocca cola. De där protein dryckerna är väl inte super goda men det går. De blandar jag med vatten och frukt och tack vare det så är cocca cola inte gott längre det smakar pyton. Vilket jag är glad för. Så jag har inte haft alls svårt att sluta med läsken. Min förbränning har satt igång till och med så att jag svettas. Har lite svårt att få till tiderna med drycken nu när det varit helg. Så det har blivit en till frukost och sen middag har jag ätiti och den andra har blivit till kvällen i stället för till frukost och lunch.

Jag är fruktansvärt trött undrar om det har med att göra att jag inte får i mig den mängd socker och koffein som jag tidigare intagit.

Igår var det riktigt fint sommardag även dagen innan. Så vi tog Nelly till sjöholmen så att hon fick bada. Igår simmade hon jätte mkt hon tycker det är så skönt. Riktigt bra och skonsam träning för henne.

Nu har jag sommarledigt i fyra veckor hoppas vädret kommer att hålla i sig

I går var det åttonde dagen
2009-07-02 / 14:16:22 / Allmänt

Igår var det den åttonde dagen jag dricker formula 1 och helt plötsligt smakade inte cocca cola gott jag drack ett glas för jag hade sådan huvudvärk. Vet inte om det berode på värmen eller att jag inte fick i mig så mkt socker och koffein. Har tappat ett kilo på en vecka trotts jag då i fem dagar bara drack på morgonen. Man ska dricka två ggr om dagen om man vill gå ner i vikt vilket jag vill och har behov av. Den 29/6 började jag även med vitamintabletter och fibertabletter från herbalife. Hoppas verkligen att jag kommer att nå mitt mål. Det skumma är det är inte super gott men ändå så känns det som om man har ett behov av det.

Idag är det 28grader i skuggan och längtar så till havet. Får se om det blir något bad eller ej ska snart passa lille Wilhelm. Han är säkert oxå varm och lite kinkig. Nu ska jag ut i solen igen.....

24/6-09
2009-07-01 / 12:15:21 / Allmänt

I början av juni månad var jag och träffade en från herbalife. Jag ville börja gå ner i vikt där fick jag väga och mäta mig. På vågen så kom det även upp värden på hur mkt fett muskler och vatten jag har ikroppen.Utifrån det räknade hon ut hur mkt protein jag behöver. Jag skulle börja dricka protein dryck två ggr om dagen. Jag valde vanilj smak. körde hem och blanda en drink hu vad räligt och tjockt. Blev helt avskräckt att dricka detta. Det gick fram till nu för en vecka sedan den 24/6 då tog jag tag i mig själv. Pratade med Lena Sturk som hon heter så sa hon du kan blanda det med juice och mixa i frukt så blir det en annan smak. så det gjorde jag och det gick ju att dricka. Jag började att dricka en gång om dagen i fem dagar. Sen nu två dagar druckit två ggr. I måndags så var det första dagen jag drack två ggr men så slarvade jag med mellanmålen så jag var något så sjukt hungrig. Igår höll jag timmarna som ska gå i mellan då gick det bra. Så man kan inte hoppa över mellanmålen. Igår halverade jag även intaget av cocca cola målet är att jag ska sluta dricka det varje dag utan i stället bara någon gång i bland. Hoppas detta kommer att gå vägen hade varit så roligt. Jag vill tappa 4kg i månaden jag vill gå ner i vikt i lugn takt så att jag inte får en massa hängigt skin.

RSS 2.0