I morgon är det midsommar
2009-06-19 / 00:07:41 / Allmänt

I morgon är det midsommar jag håller tummarna att solen skiner i morgon men det blir väl regn som valigt suck. Dagen ska jag fira med min Gubbelubb, Farmor, Mormor & Morfar och Leena. Farmor kanske inte blir så glad på mig att mormor och morfar kommer men jag tänker inte välja sida. Tråkigt att det kan bli så när det inträffar ett dödsfall inom familjen.

Just nu saknar jag min mamma så jätte mkt tänk om jag bara kunde få en kram och en pratstund med min mamma. På lördag är det 5år sedan mamma dog. Då den dagen var det midsommar dag. Fy för jag trodde inte att jag skulle klara mig efter det men än har det gott. Men känner mig väldigt ensam utan min mamma.

Nsta vecka har jag två bröllop at göra det ska bli roligt. Det berättar jag mer om senare.

Helg
2009-06-07 / 00:33:36 / Allmänt

Helgen började med att först fira mikaels moster Kaisas födelsedag. Vi gav henne en pelargon i ampel. Rebecca & Emila var där så kul att se dem.

Senare igår kväll så åkte jag och en kompis till malmö för att gå till lilla torg med yterligare en kompis för att äta gott ta ett glas vin och fira att de är klara med sina utbildningar. Grattis till dem. Nu är de utbildade till Jurister. Har en stor beundran till de som orkar att läsa en sådan tuff utbildning för fy vad de har slitit för att klara det. Jag har inte sådan läshuvud.

Idag lördag var man lite trött. Var en tur på Burlöv center senare så bakade vi kanelbullar och grillade. Ett tränings pass på power platen gjorde jag oxå.

I måndags så skrev vi på hyres kontraktet till våran nya lgh som vi flyttar in i 1september.

I morgon ska jag och Ewa på fotvård det ska bli underbart. Det tar en timme och trettio minuter. läääängtar mina fosingar är så vinter trött och behöver en rejäll omgång.

Sov så gott ni läsare

RSS 2.0