Snart 1 Advent...
2009-11-28 / 00:45:31 / Allmänt

Nu går det med stora steg fram till att bli jul... Det är en mysig tid. Synd bara att det inte kan vara ordentligt med snö för att det är så vakert. Men regn, blask och kraftig blåst det kan vi klara oss utan.

Det har hänt så mkt sen jag skrev här sist. Har bla jobbat på Tomegården ett mysigt litet montessoridagis. Det var kul och lärorikt.
Blev dock tyvärr förkyld igen, så nu är det nästan totalt över fem veckor jag varit snuvig och hostig med några dagar då jag varit frisk. Det e så typiskt nu när det är höst blir alltid förkyld och kass. Längtar tills mina krafter är tillbaka igen.

Jag och Ellen har i kväll haften så myssig kväll och haft sådana rejälla skratt attacker.

Den 21 November fyllde min kära sambo år släkten var här plus S en kompis till mig. Han fick foto inramade på hans kusinsbarn så finna. R & E är så sötta barn.

Natti Natt

En liten Ottilia....
2009-11-06 / 09:46:55 / Allmänt

A & M fick den 28 oktober en liten Ottilia. Vägde 3900g & 51cm lång föddes kl:5,57. Hön är så söt och är lik dem båda. Grattis till er.... Ser framemot att komma och hälsa på er när ni hämtat lite krafter.

Nu e det länge sedan jag skrev....
2009-11-06 / 09:43:07 / Allmänt

En del har hänt sen sisst. I torsdags gick våran trappa upp till ovanvåningen sönder den rasa som ett dominospel. Men nu är den hel igen tack och lov. Tur att barnen inte var med och gick i trappan när det hände. Det vissade sig att när trappan byggdes användes fuktigt trä så nu har den torkat och därför losna stegen.

Jag var nu förra helgen i norge på utbilning med Herbalife lyssnade till John Tartol. Väldigt roligt sånna roliga och trevliga människor. Lördagen var det fest det bjöds på en jätte stor buffe med allt vad ni kan tänka er. Sen var det en tiomanna orkester som spelade. Det blev en del dans och mingel :-)

Har passat w c e mkt denna vecka. De har varit sjuka.

Var på wellneskursen igår hade gått ner 1,5kg så nu på fyra-fem veckor har jag gått ner 5kg. Lika mkt till så får jag ett armband av Lena S. Det ser jag fram e mot.

Nelly har haft en lek kamrat i två veckor Winnie heter hon. Det är ovant att ha en hund som tuggar på ens kläder så det är lite irriterande. x antal strumpor underkläder och en natt tröja har blivit uppätet suck.

RSS 2.0