JulAfton
2009-12-25 / 12:09:41 / Allmänt

Nu har julafton varit fick en några paket men mest pengar. Av en barndoms vän fick jag en ansiktsbehandling på Lenhud den blev jag så glad för för det är helt underbart man känner sig som en ny mäniska efteråt. Av en annan vän fick jag en stektermometer något jag oxå önska mig.

Vi är så få personer i min släkt så det blir bara vi som träffas ofta än då så särskilt speciell är inte julen. Den är inte så viktig längre sen mamma dog. Innan var jag sån som fixa och dona med allt redan till första advent nu kvittar det känns det som. Hopas det ändrar sig den dagen jag får egna barn.

Idag ska vi fira med Mormor och Morfar det ska bli kul där pratar man och har trevligt blir inte som igår att de flesta sitter och sover framför tv:n.


SNÖ....
2009-12-15 / 23:19:00 / Allmänt

Idag snöar det jag gillar det är så vakert man blir bara så lugn av det. En promenad tog jag och Nelly i snöyran. sen nu sitter vi här inne och ser på tv med levande ljus och ser snön falla utanför dörren..... HÄRLIGT :-)

Köpte träningskort igår och idag var lotta och jag och träna det var kul tiden sprang i väg tränade i en och en halv timme. är lite stolt över mig själv att jag tagit detta beslut och det var ju roligt.....

Hoppas ni alla har en bra jul och inte stressar för mkt in för julafton!

Carl & Edvard gjorde en snögubbe idag det tyckte det var så roligt....

Flyinge Julmarknad!!!
2009-12-08 / 23:04:23 / Allmänt

I helgen stod jag på flyinges julmarknad och sålde en del saker från mitt företag Anettes BlomsterDesign. Där var mkt folk kom nog nästan 2000personer på hela helgen. Dagarna bara sprang i väg men fy vad trött man var efteråt. Men det var det värt.

Idag har barnen och jag bakat pepparkakor det blev bra men det tröttna på det redan efter vi gjort halva degen så jag fick göra klart det sista själv.

I Morgon så skulle mamma ha fyllt 54år. Saknar mamma jätte mkt. Trotts att det är fem årsedan hon dog så känns det jätte jobbigt vissa dagar i nu, Och det kommer nog aldrig att försvinna känns det som. Men hela detta året har varit tung mer än vanligt saknar henne så.... Tänk om jag bara kunde få träffa henne och få/ge en kram Älskar dig Mamma så mkt...



RSS 2.0