Det var längesedan nu...
2009-08-20 / 23:39:23 / Allmänt

Det har hänt en del sedan sisst. Nu är det snart två månader sedan jag började dricka proteindryck. Har inte varit helt konsekvent. Men nu har jag hittat en smak som är god och det är choklad. Den går bra att dricka. Men sen är det så att för att jag ska få i mig tillräkligt med protein ska jag dricka fyra ggr om dagen och även äta en middag och några mellan mål. Det är sjukt mkt mat. Och det lyckas jag tyvärr inte mned. Det blir två ggr proteindryck och en gång mat sen salta pinnar där i mellan. Har idag börjat på en tolv veckors utbildning för att nå en bättre hälsa. Två vänner till mig följer oxå med. Ska bli en intressant resa:-)

Just nu är jag mitt uppe i att packa jag ska flytta till Trulstorps gård. En stor lgh fem rum och kök. och en fin trädgård. Vi får lgh den 1/9 men hoppas att de som bor där nu kan överlämna lgh till oss redan den 30/8 hade varit super.

Den 29 september ska jag börja en utbildning jag ska bli montesorilärare för åldrarna 0-6år. Ser fram emot detta. Trivs så med barn det är så mysigt.

Det är så synd att mitt företag inte fungerade. Men har det kvar på beställning så kanske när lågkonjukturen gott över kanske det fungerar igen. Jag hoppas på det. Pappa gjorde en sådan fin lokal till mig så det är synd om det inte skulle fungera. Men just nu så för att ha lite beredskap gör jag annat oxå just för att vara på den säkra sidan.

På återseende Kramar Anette

RSS 2.0