Torsdag idag & det innebär Wellneskurs...
2009-10-22 / 22:22:41 / Allmänt

Jag blev så glad bra resultat denna veckan oxå hoppas det fortsätter så... -1,2kg och förra -1,1kg. Så nu ääääntligen börjar det hända saker. Men nu ger jag järnet oxå ibörjan var det halv fart nu är det 100% full fart :-) Första målet är -10kg då får jag ett armband som jag vill ha längtar tills jag når ditt. I dag prata vi om kalciumens betydelse och antioxidanterna... Intressant!

Achilles sov hos oss inatt. Blev hämtad nu i kväll han e så fin i pälsen nu sen han blev klippt.

I morgon kväll ska jag vara barnvakt och dagen efter är det skolan som gäller för hela slanten.

Igår var det så fint väder....
2009-10-21 / 20:09:25 / Allmänt

så jag tog med mig Nelly & vi gick en lång promenad på ca en timme. Det var skönt man blir lite piggare efteråt. Sen var det dags att hämta pojkarna och köra till en lekplats. C var väldigt trött så det tog lite tid innan han kom igång men sen var det ful fart...

Sen till idag...

Mirek ska hjälpa pappa att måla nere på gården så jag var där nere i morse och öppna vissa dem allt som skulle göras och var sakerna fanns.

Mikael var idag på reumatologen han fick ett tragiskt besked men samtidigt en bekräftelse och lättnad. Han fick i april månad en knä protes i höger knä. Men värken har inte velat lugna sig utan snarare tvärrt om. Då fick han reda på idag att protesen skaver mot knäskålen och gjort så den har spruckit. Så nu måste den bytas ut. Aldrig ska han få ha en hyfsat lugn stund.

Hjulinställning gjorde vi på passaten tre av fyra hjul var fel.

C, E, & W var hos oss idag det e så mysigt

Nu är Achilles här till i morgon så nelly har en lek kamrat men hon är mest irriterad på honom så hon ska nog snart löpa.

Idag Söndag...
2009-10-18 / 22:42:07 / Allmänt

så började jag dagen med att åka till Eslöv för att dansa afro. Det vara mellan kl:11-12. Det var skoj. Sen efter dansen var det fika vi drack te och en F1 shake, satt och prata. Så klockan blev halv två innan jag kom hem.

Leena kom till oss i em hon & Christa hjälpe mig att bära upp en stor fåtölj till ovanvåningen det var ett projekt det var inte det lättaste men upp kom den :-)

Så nu snart är allt på sin plats nästan...

Var nere i lokalen i kväll där var en mus och jag blev så rädd... Fy för de är räliga så nu vågar jag inte gå ditt förrän pappa har fångat dem. Jag blev rädd så benen skacka. Mikael fick gå in och släcka och ta det vi skulle ha jag våga då inte...

Natii Natt

Tack till...
2009-10-16 / 12:27:43 / Allmänt

Penny som gjort min blogg så fin. Behöver ni hjälp med eran blogg så hör av er till henne. Hon är jätte duktig. Pennys blogg kan ni komma in på om ni trycker på pinuppasblogg till höger här på min blogg.


Då var det Torsdag och jag...
2009-10-15 / 23:13:20 / Allmänt

skulle idag köra farmor till Carema för att hennes hörapparat inte fungerara. Men när jag kommer och ska hämta henne låg hon och sov på soffan och ville inte åka ditt. Så nytt försök får det bli nästa torsdag. De har nämligen mellan kl:9-12 dropp in med hörappareter för att bli lagade om det behövs. Så i stället gjorde jag fika till henne och vi satt och pratade i över en timme.

Sen åkte jag hem och vila en halv timme. efter det gick jag och Nelly en promenad det var skönt trotts att det är kallt.

W passa jag oxå idag. Men sista två timmarna fick mikael ha honom jag skulle till min hälsokurs. Idag hade jag gått ner 0,7kg. Det går så sakta det tycker jag e trist tapar så lätt motivationen. Men nu så har jag bra motivation. Som jag innan berättat har jag satt ett schema på kylskåpet när och vad jag ska äta. Är nämligen slarvig att äta regelbundet och det e verkligen inte bra. Hoppas det ger mer resultat nu när jag blir påmind om det varje gång jag går ut i köket. Sen inhandlade jag päron äpple apelsiner clementiner & vindruvor och la i en stor skål i stället för godis bra va? Jag har så lätt för att annars ta en godis bitt då och då under dagen och det e verkligen inte bra.

egentligen ska jag dricka 4st F1 shake om dagen plus en lunch och en middag för att få i mig rätt mängd protein men det klarar jag inte på tre F1 shake och en middag och en frukt sen är jag propp mätt och då har jag inget sug efter annat.

Men vet ni vad nu har jag inte druckit cocca cola på 16veckor det är jag stolt över och inget som helst sug efter det i heller. Tänk att från i många år dagligen druckit minst 1,5liter till bara slutat tvärt. I början var jag väldigt trött men det är jag inte längre måste berot på att jag inte fick i mig sockret och koffeinet.

Natti Natt dröm sött

I dag är det onsdag...
2009-10-14 / 22:48:57 / Allmänt

Och har haft ett städryck idag och sen satte vi upp lite tavlor i lgh så att vägarna inte e så kala längre. Det blev fint.

C mådde inte så bra efter han fått sin vacination mot sin influensan så han var hemma från dagis. Efter att jag hämtat E från skolan åkte vi och handla. Sen till Mikaels mamma och åt middag. E fick lite kvalitetstid med oss utan sin lille bror. Det tyckte han var kul. Leena har en fågel och den gilla E jätte mkt. Han var inte alls rädd för den. Men jag däremot gillar inte fåglar.

Efter att jag igår satte ner foten och bestämde mig att nä nu måste jag skärpa mig och äta var tredje timme. Det har jag gjort idag. Men matplanen jag gjorde igår funkade inte helt. Min plan var att kl:11 ta en F1 Shake med ett stort glas vatten, Kl: 14 ta nästa F1 shake sen middag kl: 17, Sista F1 Shaken kl: 20 och gärna protein bar och någon frukt i mellan för att komma upp i den mängd protein jag behöver. Men det sista F1 shaken orkade jag inte jag är fortfarande mätt. Men tänk när man skärper till sig så har man inget sug för massa små plock i mellan. Hoppas jag nu kan fortsätta att hålla detta för att då sätter min viktned gång fart det vet jag. Så håll tummarna till mig :-)


Tagit ett beslut...
2009-10-13 / 23:08:31 / Allmänt

Nä nu måste jag verkligen få till det och äta var tredje timme. och inte hålla på som jag gör äter vid lunch frukost sen små äta och sen äta middag. För att ha en stabill och lyckad viktnedgång ska man äta sex ggr om dagen små portioner och var tredje timme. Då har man en jämn förbränning och man går ner i vikt så från och med i morgon måste jag skärpa mig och få till med det.

God Natt

Ullared
2009-10-10 / 22:45:14 / Allmänt

Idag tog jag och min sambo en utflykt till Ullared. Fy för med folk säger jag bara. Det blev några Julklappar inhandlade till sex personer. Mest till barnen. Köpte lite underkläder och två långa tröjor. Sen blev det inte så mkt mer för man fick panik med så mkt folk. Slet och drog och hade sig gjorde dem. Men det var otroligt skönt att komma ut en sväng.

Igår såg jag och några vänner filmen Fame den var så där hade hoppats på att den skulle vara bättre aldrig bra med förstora förväntningar.

I morgon ska jag börja en reningskur som ska på gå i 21dagar sen ska mina tarmar vara rena och fina och fungera som de ska och på så viss få mer fart i min viktnedgång för det går lite trögt.

Trevlig lördag

En heldag har jag umgåts med mina vänner
2009-10-10 / 00:42:15 / Allmänt

Angelica och jag vi umgicks på fm vi börja med att köra till Citygross i Höör sen blev det TEBA och handla lite till våra söta vovar. Sen blev det en mysig fika hemma hos mig.

Sen blev det ett rejält städ ryck så rent och fint det blev. Även en promenad fick jag tid med.

Ellen Christa & Jag vi åt en god middag och såg filmen Fame som hade premier idag. Det var nästan en typisk Anette film.

Nu kallar kudden blir en lång dag i morgon då vi ska till Ullared. Just bara för att komma hemifrån lite.

God Natt sov söt

Rövarkulan
2009-10-07 / 21:06:29 / Allmänt

Igår var jag, Mikael, Carl, Edvard & hundarna i rövarkulan. Vi passa på att åka ditt för att det var så fint väder sen vet man inte nästa gång man kan åka dit. Vi grillade korv och leta efter rövare. Det sluta med att Mikael fick vara rövare.

På kvällen kom Wilhelm han var hos oss i 3,5timmar och lekte och mös.

På återseende

MontessoriLärare
2009-10-06 / 22:55:48 / Allmänt

I lördags började jag en ny utbildning jag ska bli montessori lärare. Den skulle egentligen vara i lund men av någon anledning får vi gå i Halmstad. Det var en bra grupp och det ska bli två lärorika år. Det var mkt info denna dagen en del teori och lite övningar. Nästa skoldag är den 23 oktober.

Tidigare har jag berättat lite om att jag börjat dricka shake. Har haft lite dålig motivation men nu är den på väg uppåt igen. På denna tiden är det typ bara 3kg ner det går så sakta därför svårt att hålla motivationen uppe. Jag vill att det ska gå fort...

Nu när hösten står vid dörren och knackar på känns det hu och usch kallt. Jag vill ha vrme men sen en annan sida när snön kommer den tycker jag är vacker men regn och rusk tycker jag inte om. Min ryggvärk gör sig oxå mer påmind.

Hoppas jag nu kommer igång med mitt bloggande på allvar.

Natti Natt

RSS 2.0