Flytta
2009-05-28 / 12:54:31 / Allmänt

I måndags ringde en vän till oss och sa att han har en ledig lgh till oss den första september som vi kunde få hyra om vi vill. I tisdags var vi och tittade på den vi blev kära den var fin 140kvm kändes som ett helt hus. Visst vi får betala lite mer än vi gör idag men inte så mkt mer. Idag har vi en trea på 80kvm och för 1000kr mer får vi det dubbla i utryme. Fin trädgård med frukt träd. Lgh är nästan ny renoverad med nya vitvaror. Så nu kommer vi att bo nära våra "låne" barn och Truls det ser vi fram emot. Och det tror jag Nelly oxå gör. Det som känns tungt är själva flytten nu ska vi packa igen. Och som det ser ut nu får det gå på en dag för dubbla hyror har vi inte råd med. Synd vi missar sommaren där men det brukar vara finnt en bit ut på hösten oxå så det blir nog bra.

En bild från Rövarkullan tagen i våras
2009-05-18 / 23:51:29 / Allmänt


Måndag
2009-05-18 / 23:48:59 / Allmänt

Det regnade i morse men sen resten av dagen var det soligt och fint.

Jag tränade power plate i fm senare var vi med Carl & Edvard på en lekplats i Eslöv de hade så roligt. Många barn var där. Innan har vi alltid kört till Lekplatsen vid trollsjön men idag blev det vid stadsparken. Så mkt roligare lekplats. En timme bara flög iväg.

Det har öppnat en ny köttaffär vi var där och handlade fick mkt för pengarna riktigt fint kött.

Vi grillade ox innanlår mm det blev gott det.

En vän kom förbi en runda idag när hon var ute med hunden. Nelly blev så glad.

Har så många tankar om min sjukdom spondartrit den blir mer och mer aktiv det gör mig frustrerad. Det är så mkt man vill göra men så blir man hindrad pga sin sjukdom. En fotled som samlar vätska en handled som värker ja och så klar den där ryggen och nacken som aldrig vill hålla sig lugn... Men värme då mår man bättre så denna årstiden gör en ändå lite mer positiv än vad man känner på vintern. Måtte sommaren ge oss mycket sol och värme.

Söndag Kväll
2009-05-18 / 00:27:43 / Allmänt

Tänkte börja och skriva från den 14/5-09 Mormors födelsedag. Hon fyller 80År. Vi firade henne hemma hos oss. Vanligt viss när mormor fyller år brukar det vara strålande fint väder. Så vi bestämde att vi skulle grilla något gott. Men se vid lunch tid så står regnet som spö i backen. Då tänker man attans... Hur ska detta bli. Men det blev fint sen på kvällen så vi fick grillat. Det blev marinerad fransyska med hackebacks potatis grönsaker och bearneisås. Till desert hade jag gjort Vanilj Pannacotta med mixade bär till. Mums vad gott det blev. Vi hade en riktigt myssig em och kväll tiden bara flög i väg.
Carl & Edvard var oxå med så för att göra det barnvänligt så blev det smotie till fördrink. Mormor fick ett nytt duschhandtag av oss och av Carl och Edvard "knäckebröd" doppat i mint choklad. Det gilla mormor mkt.

Fredag den 15 var en lugn dag jag gick en långpromenad med Nelly. Städa och tvätta och bara tog det lugnt. På morgonen var jag och fick en ansiktsbehandling med herbalifes produkter. Det var skönt men inget slår LenHud i lund det är så underbart att gå ditt man blir så ompysslad och avslappnad det var den bästa present jag någonsin fått. Något som var till mig och bara mig det behövde jag.

Lördagen den 16 Pappa fyller år. Jag hade tidigare i veckan beställt smörgåstårtor som han tvunget ville ha. Men det var faktiskt goda inte så kladiga och gegiga som de kan vara. Jag gjorde jordgubbstårta. Det var melodifestivalen så halva kvällen satt vi bänkade framför tv:n. Det kunde man ju inte missa. Låten som van hade jag i huvudet hela natten.

Idag söndag sov jag till tolv å det var skönt. Sen blev det dumburken ett slag. En lång em promenad blev det oxå och Mikael tog jag med mig i rullstollen. Synd att det där varma sköna vädret vi hade för några veckor sedan har försvunit. Måtte det komma tillbaka.
Ikväll kom Ellen vi åt tacos mmmm gott sen såg vi Dejavu. Den va bra den.

I morgon är det en vecka sedan jag fick sprutor i käkarna. Måtte jag slippa göra om det. Inget roligt. Tur att läkaren var så bra han prata och förklara noga allt för mig i lugn och ro. Det kändes så tryckt. Ni kan inte ana sådan smrta det inne bär att ha käkledsinflamation det gör så fruktansvärt ont hela tiden jag kunde inte ensligga i sängen så som jag själv ville utan att det gjorde ont.

Ni får sova gott så skriver j


RSS 2.0